Saturday, June 11

Bila Pic Profil Fb Aku Dipertikaikan...

Entry kali nie aku nak sebut pasal pic profil fb aku...


My Pro Fb Pic ~~!!

 Sejak aku guna pic kat atas nie sbg pic pro aku kt fb,mcm2 respon yg aku dapat dari friend2 aku di fb..Ada respon yang elok dan boleh guna pakai dan ada yang saja2 gatal..Ni antara respon yang aku dapat :
  • Wahhh...daring nyer pic tu....gersang i..
  • Mak aii...super beb...gigit lagi....
  • Ni yg buat i xthn nie...
  • Wowwwww....nice pro pic
  • Damn OrOw....U buat I horny tau...
tu antara respon yg xelok yg aku dapat...tapi lepas aku dapat respon dari seorang friend aku di fb,,aku dh anggap die adik aku la,aku terus tukar..aku letak pic aku...nie respon die
  • Assalamualaikum, akak pkaba? lame sy x update kan dgn akak huuu soriii sgt...akak tu sy nk gtau sy brape slelesa dgn profile pic akak sbb bile tgk pic org kisss sy tahu kate pic nie bole menyebabkan 'lelaki' especially yg di luar sana teransang, kalau fesbuk kite x add kwn pompuan je, mesti kite add kwn2 laki atas sebab kerja uni, kelas, utk pelajara,pastu secara normalnya kan lelaki mudah sgt bile tgk pic2 mcm nie,manetau dah terkesan dgn pic tu nak cari org ke ape lepas tu, kalau ada isteri xpe kalau bukan isteri ohhh dosa, nnt bile kat akhirat akak disalahkan sbb akak upload pic2 tu, maaffff sangat kalau sy sgt direct cuma sy berfikir2 cemane nak bgtau akak, sy pasti akak terasa sbb nie melibatkan perkara personal, tp sy xnak akak menanggung dosa,lg pun sy tahu benda nie salah, pic mcm nie xsesuai, maaf ye kak, sy buat part sy dalam sesama islam, kalau akak marah sy terima je, asalkn akak tahu itu tidak betul, dan letak pic yg akak lagi suke, mesti ade byk gambar yg akak suke, bunge ke haiwan comel ke, pic parents [on best gak huihi. maaf ya, sy tahu sy mencalarkan ego akak, cuma sy syg sgt akak, sy xnak fb nie menjadi tmpat menambah dose, die ade 2, tambah dose atau pahala, maaf, akak tegur ye cara sy kalau ada cara lebih baik utk menegur. :)
dgn 1 respon aku terus tukar..whatever la...
done OrOw..

1 comment:

  1. good oyow.. doa abg diterima... hehehe... abg harap satu hari nanti ada pompuan yang tegur.. yang tegur untuk kebaikan oyow..akhirnya ada jugak :)

    ReplyDelete

MY ALL

My photo
Gerik, Perak, Malaysia
tentang orow...full name orow - Rozana Rasdi @ Orow Demilai...dilahirkan di Gerik Perak pada tanggal 04/04/1988..berdarah kacukan Siam..anak ke 5 dr 6 adik beradik..rapat ngn abg n mak..suka merajuk..xpandai nak marah orang..mudah terasa..kuat nangis..suka berkawan..mudah menyayangi seseorang..mudah jatuh cinta tp xpernah serius..suka benda2 yg boleh buat ketawa..layan instrumental..mudah berkawan..sayang sape2 yang anggap saudara...suka layan bolly..movie triller...whatever la...

Rozana Rasdi

Rozana Rasdi