Thursday, June 16

Pedih Si Orow..

Salam...Entry kali nieh orow nak tulis pasal kisah percintaan dalam Camfrog (CF)...Dah banyak yg terjadi pada pasangan kapel dalam CF,tp Orow tidak ambil peduli sbb tidak berlaku dalam diri Orow.tp sebaliknya berlaku jugak...Orow mula rapat dgn sorg user nie,B ( bkn user sbenar)..satu hari si B ni masuk room yg Orow lepak..waktu tu dia tgh sedih..Orow tnya dia kenape sedih,,dia ckp penat n nak stop main cf..Orow bg nasihat kt dia..pastu bermulalah hubungan kami..Orow senang dgn dia..bila Orow on9 dia akan invite Orow masuk room...Cinta tu xdinafikan dh lama hadir tp Orow pendam je..1 hari tu bila Orow on9 dia invite Orow masuk 1 room..dlm room tu ade kami je..Dalam waktu tu la..kami start syg2..hari2 kami lalui bersama..sampai 1 hari Orow dapat tahu 1 rahsia besar tntg dia,,ade sorg user perempuan ni,L ( bkn user sebenar ) gtau Orow yg dia tu playboy...Orow tak tahu nak ckp ape dah..hati tersentak,otak dh xberfungsi,hancur luluh,,sakit tuhan je yang tahu..Si user pompuan nie Orow dh anggap adik,,xsampai hati nak lukakan adik..tp nk buat mcm mner...sakit punya pasal...lagi la kecamuk fikiran Orow..Xthu nak plilh yg mana satu...Sekarang Orow nekad nak sendirian buat sementara waktu,,,Orow nak spend time dgn famili CFFM...Hanya diorg yang ade waktu Orow susah...Kpd B,,kalo u baca nie,,,Orow mintak maaf...Orow cinta u..sgt2 tp bg Orow masa nak hadapi smua nie..Orow xkan lupa jnji,,,Orow akan jaga ID2 yg u bg kat i.. dan kpd L,,,Sis mintak maaf jugak..Sis kena perjuangkan hak Sis...bg Sis masa k...Sis syg L...Love both of you...<3<3
Salam Si Orow..

lagu nie tuk' korg ber2
                                                                    Pedih - Ella

No comments:

Post a Comment

MY ALL

My photo
Gerik, Perak, Malaysia
tentang orow...full name orow - Rozana Rasdi @ Orow Demilai...dilahirkan di Gerik Perak pada tanggal 04/04/1988..berdarah kacukan Siam..anak ke 5 dr 6 adik beradik..rapat ngn abg n mak..suka merajuk..xpandai nak marah orang..mudah terasa..kuat nangis..suka berkawan..mudah menyayangi seseorang..mudah jatuh cinta tp xpernah serius..suka benda2 yg boleh buat ketawa..layan instrumental..mudah berkawan..sayang sape2 yang anggap saudara...suka layan bolly..movie triller...whatever la...

Rozana Rasdi

Rozana Rasdi